مقررات مربوط به حقوق مالکیت فکری

اهداف و زمینه ها

صفّه به بررسي گذشته و حال معماري و شهرسازي ايران و جهان و مباني نظري رويدادهاي مربوط به حوزه شهرسازي، و قبول مقاله از عموم صاحب‌ نظران در زمينه‌هاي موضوعي فوق مي‌پردازد و غالب مطالب و مقالات آن به عنوان مرجع و منبع مورد استفاده دانش پژوهان قرار مي‌گيرد.  صفه متناسب با زمینۀ تخصصی‌اش (معماری و شهرسازی) در این موضوع‌ها مقاله می‌پذیرد:

آمایش سرزمین و برنامه‌ریزی منطقه‌ای، برنامه‌ریزی شهری و طراحی شهری، معماری منظر و آمایش زمین، معماری، طراحی داخلی، حفاظت از بناها و مکان‌های تاریخی و فرهنگی، بازسازی پس از بحران.

نظر و یا رویکرد مقاله‌ها در موضوع‌های یادشده می‌تواند یکی از این موردها باشد:مبانی نظری، نظریه، تاریخ، موردپژوهی، نقد نظریه و روش و اثر، آموزش، پژوهش کاربرد نظریه، و پژوهش در روش‌ها و فنون طراحی و اجرا و مدیریت. توصیه می‌کنیم که نویسندگان هنگام عرضۀ مقاله به صفه «موضوع» و «منظر» (یا رویکرد) مقاله‌شان را مشخص کنند.

خط مشی انواع مقالات

چک شده ارسال مقاله آزاد است چک شده نمایه شده چک شده داوری شده

علوم فنی و مهندسی

بدون چک ارسال مقاله آزاد است چک شده نمایه شده بدون چک داوری شده

روند داوری

صفه مقاله‌های همۀ استادان، دانشجویان، و صاحب‌نظران را، مشروط به مطابقت با مشخصات یادشده، بررسی می‌کند.

صفه مقاله‌ها را به شیوۀ مخفی داوری می‌کند.

صفه مقاله‌های پذیرفته‌شده را ویرایش می‌کند.

هئیت تحریریه در رد و قبول و یرایش مقاله ها آزاد است.

صفه مقاله ها را عودت نمیدهد

ضوابط وشیوه نامۀ صفه در وبگاه صفه و به صورت ادواری در خود مجله در دسترس است.

خط مشی دسترسی آزاد

این مجله دسترسی فوری به محتوی خود بصورت آزاد دارا میباشد به این امید که پژوهشی که بصورت عمومی در دسترس باشد موجب تبادل بیشتر دانش در مقیاس جهانی میشود

منشور اخلاقی

تمامی دست اندرکاران محترم این مجله از قبیل نویسندگان، داوران، هیئت تحریریه، مسئولان و کادر دفتری مجله خود را ملزم به رعایت منشور اخلاقی مجله دانسته و تمام تلاش خود در راستای تحقق این موازین بکار خواهند بست:

رعایت حقوق مالکیت فکری: تلاش خواهد شد تا با ارائه ی دقیق مشخصات نویسندگان کلیه ی حقوق معنوی آن ها محفوظ مانده و از انتشار مطالب ارائه شده به این مجله توسط سایرین ممانعت بعمل آید. همچنین به هیچ وجه مقالات پیش از چاپ در مجله در اختیار سایرین قرار نگرفته و صرفاً مسئولین مجله به مقالات ارسالی دسترسی خواهند داشت.

داوری تخصصی و منصفانه: تصمیم گیری در مورد وجاهت علمی مقالات در هر مرحله ای بدون توجه به خصوصیات جنسیتی، قومی، نژادی و گرایشات جنسی، مذهبی، سیاسی و عقیدتی بوده و کلیه ی مقالات بدون ذکر نام نویسنده به داور یا داوران تخصصی ارجاع می گردد.

حفظ محرمانگی: مشخصات نویسندگان تا قبل از چاپ و مشخصات داوران همواره بصورت محرمانه مورد محافظت قرار گرفته و تا زمان مزبور به جز مسئولین مجله، هیچ شخص دیگری به مشخصات مورد اشاره و نیز فایل مقالات دسترسی نخواهد داشت.

فرآیند پذیرش مقاله

- ثبت نام اولیه توسط مولف در سامانه و ارسال مقاله

- بررسی مقاله و دریافت آن ظرف یک هفته توسط مدیر داخلی

- ارجاع مقاله به جلسه هیات تحریریه و در صورت عدم ایراد در مقاله نهایتا ارجاع به داوران

- ارزیابی مقاله توسط داوران و دریافت نتایج داوری

- جمع بندی و اعلام تصمیم توسط سردبیر مجله

- در صورت عدم پذیرش و رد مقاله به نویسندگان اطلاع رسانی خواهد شد و چنانچه مقاله نیاز به اصلاح داشته باشد، جهت اصلاح به مولف ارسال شده و مولف ملزم به اصلاح مقاله در مدت دو هفته می باشد.

- ارزیابی مجدد مقاله اصلاح شده توسط داوران در مدت دو هفته و در صورت پذیرش به مرحله ویرایش ارسال می شود.

- پس از انجام ویرایش ادبی و فنی، در نهایت مقاله در نوبت انتشار قرار گرفته و چاپ خواهد شد.

شرایط و ضوابط انتشار مقاله

صفه پذیرای مقاله با شرایط زیراست:

مقاله پژوهش و نتیجۀ تحقیق اصیل مولف یا مولفان است.

به طرح و فهم ویافتن پاسخ پرسش های و مسائل بنیادین معماری و شهرسازی کمک می کند.

به مبانی نظری و رویداهای مرتبط با گذشته و حال معماری و شهرسازی ایران وجهان بپردازد.

بیشتر در نشریات علمی – پزوهشی چاپ نشده باشد یا همزمان برای ارزیابی به آنها سپرده نشده باشد.

مطابق ضوابط و شیوه نامۀ صفه تهیه شده باشد.

نمایه شده در پایگاه ها

ISC